Шишков

Министър Шишков смени началника на ДНСК

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Ключовата Дирекция за национален строителен контрол има нов ръководител.

Министърът на регионалното развитие и благоустройството Иван Шишков е освободил инж. Лиляна Петрова и е назначил за временен началник на ДНСК арх. Деляна Панайотова. Не е ясно какви са причините служебният министър да побърза да уволни инж. Петрова и да повери стоителния контрол на архитект Панайотова.

Лиляна Петрова пое дирекцията  на 31 декември 2021. Тогава тя замени арх. Влади Калинов, който бе отстранен от бившия регионален министър Гроздан Караджов.

МРРБ представя новата ръководителка на ДНСК така:

Деляна Панайотова е завършила  Университета по архитектура, строителство и геодезия през 2003 г. Има почти 20-годишен стаж в сферата на инвестиционното проектиране в строителството, притежава и значителен опит в администрацията. Работила е в Направление „Архитектура и градоустройство“ към Столична община. Била е главен архитект в община Хасково. Заемала е и длъжността началник на РДНСК Хасково и заместник-началник на ДНСК.

Тази сутрин министър Шишков каза, че е възможно да смени и ръководството на Агенция „Пътна инфраструктура“.

Очевидно служебният кабинет е решен покрай основната си задача – организация на изборите,  да „изчегърта“ от администрацията  важните ръководители, назначени от правителството „Петков“.

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiran


Коментари

Коментара

loading...There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар