Миньо Стайков с гневно писмо от килията: Бойко и да ме държиш тука няма да ме пречупиш!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
След като преди час стана ясно, че спецапелативният съд няма да освободи Миньо Стайков от ареста в редакциите на медиите се появи гневно писмо до Бойко Борисов подписано от Миньо Стайков дали е автентично няма как да знаем, но има доста истини в него. Публикуваме го без редакторска намеса:
 ” Здравей, Бойко казвам се Миньо Стайков и съм от Карнобат, там където ти и партията ти години наред нямате нито една победа на местни избори.
Знам за какво ме държиш тука в ареста, но искам да ти кажа, че колкото и да ме натискат твоите протежета, няма да ме пречупиш, няма да плащам на Герб, няма да работя за Герб и няма да ти ставам слуга лично на тебе. За мене Бойко ти знаеш, че не си фактор, но от такива като мен в България най те е страх, защото за тебе ние сме фактори и ако решим да се съюзим, си наясно, че ти си завинаги чао от България. Крадохте с Цветанов изнудвахте бизнеса и там където не ви минават номерата вадите бухалката наречена прокуратура, сега какво си намислил за мене лично не знам, но знам, че каквото и да проверяваш, колкото и скалъпени доказателства да имаш, накрая на делото ще изгубиш, защото си невеж и некомпетентен по много от нещата.
Една клечка за зъби не си произвел през живота си Бойко, все си на голямата софра и се хвалиш как и какво си направил, но нали се сещаш, че една фирма нямаш която да е произвела нещо за пет лева в тази държава, а все си от страната на тези които рекитират другите които нещо правят. Гледам те вече толкова години се периш по екраните пред медиите, какъв мъжага си, ама ми е интересно като си такъв мъж безстрашен кога за последно си ходил някъде без охрана и от какво се боиш, след като уж хората те избират, онези хора които те псуват по триста пъти на ден, че прокуди децата им в чужбина, че рекетираш всеки и всичко, което може да изкара пари в България и се обясняваш по 100 пъти на ден, колко мислиш за България.
Ти си един популист и страхливец  Бойко и колкото и да ни държиш в килиите такива като нас няма как да ни пречупиш, да ти служим, защото ние за разлика от тебе не сме от обслужващата група, нас ни обслужват и не знам дали си спомняш Бойко, но такива като мен правеха бизнес още докато ти разхождаше кучетата и пазеше колите на мутрите в София, така че не забравяй Бойко колелото се върти, днес аз съм вътре, но не се знае ти след колко време ще се озовеш тука и дали спецсъда няма и на тебе да ти повдигне обвинения. И без мен и с мен в Карнобат ти победа на избори няма да видиш, но както сам казваш “Шефа отгоре гледа”, и знам че вижда и ще си платиш за всичко и всички накрая… “
 Миньо Стайков
източник: https://xaknewsbulgariabg1.blogspot.com/2019/08/blog-post_966.html

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар