Ако да си начначиш любивнцата е държавна измяна, половин България трябва да влезе в затвора веднага.

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Да си назначиш любовницата не е държавна измяна, а простотия, административно нарушение, конфликт на интереси. Ако е държавна измяна, половин България трябва да влезе в затвора веднага.

Нямам против това да стане с всички “калинки” на държавни постове, назначени и без да са любовници, но защото са достатъчно некомпетентни, за да заслужат заемане на отговорни позиции. Разбира се и за назначени вицепремиерки се отнася.

Но от скандала с президента Радев изниква и друг въпрос. Подслушването национален спорт ли е и всички разговори на 5 милиона българи ли се пазят за всеки случай. Ако сте си забравили мисълта, звъннете на прокуратурата, за да ви припомни какво сте казали. Архив му е майката. Разпределен по членове от НК.

Вероятно тази серия е част 1. Подозирам, че е жокер за следваща порция. По друга тема. Например руски шпиони. Да видим.
Допълвам:

Може ли обаждащият се да знае, че е записван и да говори нарочно толкова детайлно.
За да отърве наказание. Хипотеза просто.

А и все пак, този запис е повод да се припомни “ти си го избра”, в което Борисов продължава да е атакуем, нищо, че избраният се смени. Да се готви.

И не на последно място – бюрото за контрол на специалните разузнавателни средства (подслушване, проследяване), беше унищожено в синхрон с опразването на журналистическите столчета. Едно от последните интервюта на Анна Цолова беше с Бойко Рашков. Тогава той каза в прав текст, че има нерегламентирано подслушване на политици и журналисти. Не беше толкова отдавна, само през лятото на 2017а.

Миролюба Бенатова, Фейсбук

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар