Война

Мир с режима в Киев не може да има, и тази война няма да спре, докато цяла Украйна не капитулира – цяла означава наистина „цяла“, а не Донбас, Херсон, Одеса или Харков

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
„Духовният вдъхновител на Путин“, „съюзникът на Путин“, „главният пропагандист на Путин“, философът на Путин“ – само част от епитетите, използвани от западни и българси „медии“ по адрес на Александър Дугин, чиято дъщеря беше взривена в Москва. Един бърз сърч на снимки в рускоезичния Гугъл показва, че Дугин и Путин НЯМАТ НИТО ЕДНА СНИМКА ЗАЕДНО, никога не са се виждали и не са се запознавали. Само за сравнение, с Никита Михалков (легендарен бивш актьор и режисьор), който е един от най-големите про-путинисти сред руския медийно-културен елит, Путин има стотици общи снимки, давал му е безброй награди и подържа редовен контакт.

Бърз сърч в англоезичния и рускоезичния Гугъл показва, че Дугин е много по-известен именно в първия (англоезичния), където го цитират и с него има интервюта в някои от най-големите и известни медии. В рускоезичния Гугъл под името на Дугин има статии предимно от маргинални и слабоизвестни медии.

Кой е Александър Дугин? Абсолютно безвреден и без никакво политическо влияния англоговорящ руски мислител и интелектуалец. Може би най-близкият му еквивалент е словенецът Славой Жижек, или в България – Валентин Вацев. Идеите му не са особено оригинални и не се различават от тези на мейнстрийма сред руските интелектуакци – традиционалисти. Преповтаряне на тези и идеи, които датират още от времената на Достоевски.

Основната причина за известността му е именно това, че е АНГЛОГОВОРЯЩ и има много материали и интервюта на английски (за разлика от Михалков и други наистина приближени на Путин интелектуалци). Освен, че е англоговорящ, е и прекалено словоохотлив и обичащ вниманието и помпозните изказвания. Което го прави идеалното „путинско плашило“ за западните медии.

От там му идва и абсолютно фалшивия и изфабрикуван от западните медии имидж на „пророка“, „основният съветник“, „идеологът“ на Путин (с когото не се познават). От там и Дугин е по-известен на Запад и конкретно в Украйна, отколкото в самата Русия.
***
Този атентат показва много точно каква уродлива смесица от укро-фашизоиди и западен тип „пиар гурута“ е днешна Украйна. Целта на атентата е изцяло PR, и то конкретно за украинската публика – да се представи като „голяма победа срещу Путин“, на фона на поредицата от загуби и десетки хиляди убити украински войници.

Но този атентат само показва за пореден път, че мир с режима в Киев не може да има, и тази война няма да спре, докато цяла Украйна не капитулира – цяла означава наистина „цяла“, а не Донбас, Херсон, Одеса или Харков.

Режимът не е онова дрогирано и лесно заменяемо човече Зеленски, режимът са всички фашизоидни военнизирани формации, всички финансирани със западни грантове медии, „анализатори“, пиари и т.н., които узурпираха Украйна след майдана през 2014.

Украйна самостоятелно не може да съществува без да бъде острие на глобалистите срещу Русия. Мир ще има, когато една от двете държави спре да съществува в сегашния си вид – Украйна или Русия.
Исторически, политически, интелектуално и дори морално е на 99%, че държавата, която няма да съществува, когато всичко това свърши, ще бъде Украйна.

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiran


Коментари

Коментара

loading...There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар