Мисля, че българите вече могат да спят спокойно – Министър Асен Василев ще се грижи за националната ни сигурност

Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Мисля, че българите вече могат да спят спокойно – Министър Асен Василев ще се грижи за националната ни сигурност. Засега в областта на финансите и икономиката. От ПП са си измислили някакъв Междуведомствен съвет, оглавяван от Василев, който да бди за врагове. За целите на тая сигурност ще се правят НАЦИОНАЛНИ СПИСЪЦИ на враговете. Тези, които според Василев нарушавали киберсигурността, застрашавали банковата сигурност, мамили със средства на ЕС, или се опитват да превеждат пари с неустановен произход. Само включването в този списък е основание за отнемане на имущество и запориране на сметки. Съдът….е, той Василев знае по-добре от съда. Враговете трябва да бъдат лишени от средства и имущество, пък ако след години съда каже, че не е правилно, държавата ще покрие вредите. Ама през това време враговете ще страдат….

Интересно ми е тези, които обвиняват Възраждане в реваншизъм и ни намекват, че сме правили списъци, защо мълчат като партизани на разпит. То е ясно, че списъци има. На първо място – списъците на психодесните, които вече излязоха и където сме включени всички, които не блеем в овчия хор на евроатлантизма. Има и списъци за подслушване. Има списъци на неудобните на властта. Ето сега, официално ще си направят национални списъци на враговете! Внимание – ако на политически лидер се случи да е в списъка, партията няма да получава субсидия. Познайте от три пъти имената на кои партии ще са в списъка?

Демократично променливо ли ви е? И знаете ли дали утре ВИЕ няма да сте в някой национален списък, а Василев да решава дали да конфискува без съд и присъда всичко, което притежавате!

Елена Гунчева

Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар