Мистичните пълнолуния до края на годината и тяхното значение

Свободно време
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Следите ли фазите на луната и влияете ли се от тях? Ето кога са следващите мистични пълнолуния и какво да очаквате през тези дни.

Мистичните пълнолуния до края на годината и тяхното значение
 © istockphoto.com

 Луната на реколтата (29 септември)


 

Луната е кръстена на сезона на жътвата и попада в дома на Овен. Огнен, импулсивен и емоционално реактивен, този период може да повлияе страстно на зодиите. Важно е човек да не си позволява да прави прибързани заключения или да взема постоянни решения, които биха повлияли на живота ви в дългосрочен план.

Тъй като това пълнолуние се случва в слънчевия знак на Везни, ще има и балансиращи енергии, допълващи Арианския импулс. Препоръчва се да легнете и да си поемете въздух, преди да се впуснете в нещо през този период от време.

 

Каква енергия носят пълнолунието и новолунието?

 

Добави описание

 

Луната на ловеца (28 октомври)

Сияеща ярко в дома на Телец, пълнолунието в този земен знак ще ви подтикне да бъдете уверени и непоколебими в своя подход. Това пълнолуние получава това име, защото това време е подходящо да се отдадете на дейности на открито като лов и къмпинг. Голяма, ярка и червена, тази пълна луна идва в слънчевия знак на Скорпион, който е известен със своята дълбочина и интензивност. Земната устойчивост на Телеца ще компенсира интуицията на Скорпиона и резултатите ще бъдат положителни за всички зодии. Съветът е да не бъдете упорити през този период и да се адаптирате към промените.

 

Защо имаме по-странни сънища при пълнолуние?

 

Добави описание

 

Боброва луна (27 ноември)

Това пълнолуние въвежда студените месеци на зимата и попада в дома на Близнаци. Този въздушен знак ще накара всички зодии да искат да общуват повече. Човек също може да се почувства отстранен и несигурен относно някои от житейските си ситуации. Това не е подходящо време за създаване на романтични връзки, но вместо това се насладете на време с доверени приятели. Слънчевият знак на Стрелец, който управлява този период, също насърчава тази свободолюбива и обичаща забавлението енергия. Необходимо е обаче да използвате този период, за да обмислите нещата и да не вземате големи решения, защото може да се почувствате по-объркани от обикновено.

 

Студена луна (27 декември)

Последното пълнолуние за 2023 г. е в дома на Рака. Това означава, че ще наблегнете повече на любимите си хора и ще се грижите за емоционалните си нужди повече от всичко друго. Този празничен период ще ви позволи да се сгушите близо до семейството си и да отбележите така необходимия край на годината.

Източник: rozali.com


Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар