Мис България Кравец коментира отнемането на титлата й – Лайфстайл

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

“Научих за това решение от интернет, нямам намерение да го оспорвам, съвестта ми е чиста. Дадох всичко от себе си и бях напълно отдадена на тази титла. Все пак нека да не забравяме, че моята известност дойде първо със спечелването на титлата “Мис Варна”, така че мога да приема отнемането на короната с усмивка.”

Така Мис България 2023 Елизабет Кравец коментира скандалното решение на организаторите на престижния конкурс да й отнемат короната. От думите на украинката излиза, че конкурсът на местно ниво има много по-голяма стойност за нея от националния.

Припомняме, че по-рано днес стана ясно за противоречивото решение на организаторите на “Мис България” да отнемат титлата на Елизабет Кравец. Гаел Бонел Санчес, собственик на марката и организатор на събитието, публично обяви, че това безпрецедентно действие е предприето поради неспособността на Кравец да изпълнява своите отговорности и ангажираност с действия, които противоречат на принципите, поддържани от организацията.

Санчес твърди, че поведението на отстранената Мис България е имало пагубно въздействие върху имиджа, престижа и репутацията на националния конкурс за красота, причинявайки вреда на бизнес връзките на организацията както с утвърдени, така и с нови партньори. Преди детронирането си Кравец е информирана многократно от организаторите за проблемите. Официалното изявление обаче не уточнява точните фактори, довели до загубата на короната на Елизабет Кравец.

“От днес Елизабет Кравец е лишена от правото да използва търговската марка “Мис България” в социалните медии, комуникацията и фактурите си. Короната ще премине към първата подгласничка Илияна Борисова, на която организаторите гласуват пълно доверие да изпълнява задълженията, произтичащи от титлата”, добавиха още организаторите.

Въпреки че украинката твърди, че приема с усмивка отнемането на короната, тя все още не е премахнала титлата си от социалните мрежи, както искат организаторите. Елизабет се подписва като “Мис България 2023”, а на профилната си снимка е с короната от националния конкурс.

Източник: inews.bg


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар