Мис България Радост Тодорова се омъжи – Лайфстайл

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Мис България Радост Тодорова се омъжи

Фейсбук/Радост Тодорова

Мис България Радост Тодорова, която през 2015 г. представи страната ни повече от достойно на втория най-голям конкурс за красота в света – Мис Вселена, се омъжи.

Красивата врачанка обяви, че е сключила брак с любимия си – капитанът на футболните ни национали Георги Костадинов, като дори показа и снимка от сватбата.

Двамата са се венчали в обреден дом в София, като не са вдигали пищни тържества. Въпреки това моделът заявява, че ще отпразнуват сватбата си поне още веднъж. 

„Вече официално сме семейство Костадинови, а ще си го отпразнуваме на голяма морска сватба в Царево, когато му дойде времето. Няма да му се размине на Костадинов само с една рокля“, намига Мис България Вселена 2015. Тя обаче не пропусна да изрази и щастието си от голямото житейско събитие. „Доживях да харесам цялото си име с тази прекрасна фамилия – Радостина Костадинова. На всеки пожелавам такъв човек до себе си, какъвто е Георги за мен. И двамата ви благодарим за милите думи.“, пише още тя.

Припомняме, че Радост стана хит в мрежата по цял свят, след като призова победителката на Мис Вселена Пиа Вурцбах да приеме короната си. Това се случи след грешка на водещия Стив Харви, който вместо това първоначално бе обявил друго момиче за новата носителка на короната. След като объркването беше поправено, филипинката Пиа се поколеба дали да отиде, за да приеме титлата си, а именно българката беше тази, която я подкрепи да го направи. „Всеки има нужда от Мис България в живота си“ бе една от най-често срещаните фрази в интернет пространството седмици след финала на конкурса.

Източник: inews.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар