Митрофанова: Преоблечени като руснаци украински военни ще убиват цивилни в Одеса – България

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Руското посолство у нас, оглавявано от скандалната Елеонора Митрофанова, публикува коментар във Фейсбук, в който твърди, че Украйна планира провокация в Одеската област. В съобщението от посолството посочват, че „в близко време се планира да се преоблече едно от подразделенията на СБУ във формата на руските военни и да се извърши демонстративен разстрел на мирни жители“.

Ето какво пише още:Извънредно изявление на Междуведомствения координационен щаб на Руската Федерация за хуманитарно реагиране в Украйна.


Според наличната достоверна информация, службата за сигурност на Украйна (СБУ) подготвя поредна чудовищна провокация за да обвини руските военни в т.н. военни престъпления с масово унищожаване на мирни жители в Одеска област.

С тази цел в близко време се планира да се преоблече едно от подразделенията на СБУ във формата на руските военни и да се извърши демонстративен разстрел на мирни жители.

Снимки и видео от тази акция с уж „безчинствата на руснаците“ за незабавно цинично разпространяване на фейкове ще бъдат публикувани от украински и западни информационни агенции.

Подготвящата се провокация на украинските власти демонстрира безчовечното им отношение към съдбата на мирните граждани на Украйна и свидетелства за пълно пренебрегване на всички норми на морала и международното хуманитарно право.

Предварително предупреждаваме страните от „цивилизования Запад“ начело със САЩ за това, че Руската Федерация има оперативна доказателствена база за подготвящите се поредни ужасни престъпления на киевския режим.

Източник: inews.bg

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiran

Коментари

Коментара

loading...There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар