Михалково открива нов логистичен център в Пловдив – Бизнес

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

На 19 септември 2017 г. от 11:00 ч. компанията за бутилиране на минерална вода Михалково открива официално най-новата си придобивка – новия Логистичен център на Околовръстния път – Южна дъга в Пловдив. Той е разположен на площ от от 6 500 кв.м, от които 1500 кв.м закрита. Инвестициите са в отговор на дълготрайния успешен растеж на компанията през последните години. Това ново съоръжение ще позволи да се посрещнат индивидуалните изисквания на клиентите по най-добрия и най-бърз възможен начин.

Логистичният център е построен на стратегическо място:

– на няколко километра от Автомагистрала Тракия;

– в Пловдив, от където всяка точка на страната може да бъде достигната за не повече от 5 часа;

– на по-малко от 2 км от първия по рода си за страната интермодален терминал в село Златитрап, на който може да се осъществява прехвърляне на товари от автомобилния към железопътния транспорт;

– само 3 часа път делят логистичният център и от пристанище Бургас.

Михалково открива нов логистичен център в ПловдивМихалковоС изграждането му ще се оптимизира дейността по складиране на готовата продукция. Той е оборудван с най-новата в технологично отношение автоматизирана складова шатъл система, която позволява по–рентабилно, лесно и сигурно използване на стелажите и едновременно с това увеличава значително полезно-използваемата площ и повишава капацитета на съхранение, което ще позволи по-гъвкаво обслужване на потребителите.

Логистичният център е изцяло с осветителни тела с LED светлинни източници, които намаляват консумираната електроенергия, а и предоставят високо качество на светлината с добро цветопредаване, което оптимизира условията на труд за персонала. С това комплексът е още по-природосъобразен. Построяването на новия логистичен център е инвестиция от първостепенна важност за компанията. Благодарение на нея ще се увеличат наличностите и ще се намали времето между заявка и доставка.

За компанията

“Михалково” е един от най-старите производители на бутилирана минерална вода в България – вече 61 години добива и бутилира любимата на поколения българи естествено газирана вода “Михалково” – единствената в България. Следвайки световните тенденции в потребителското търсене “Михалково” разширява непрекъснато своето портфолио и допълва продуктовата си гама. Освен естествено газираната вода компанията бутилира изворна вода “Михалково” в различни PET разфасовки, стъкло и в екологична картонена опаковка Bag-in- box от 10, 14 и 15 литра, ароматизирана естествено газирана вода и нискокалорични безалкохолни напитки “ВИТУ”.

Михалково открива нов логистичен център в ПловдивМихалково

Източник: inews.bg

Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар