Иван Таков е новият председател на Градския съвет на БСП-София

Младежи от БСП в Лиляче: Здравейте, другарю Борисов! Хвърляме партийния билет, идваме при вас! (ВИДЕО)

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

„Това трябва да правите младежите – да има мир, спокойствие и толерантност. Изборите са един ден, след това 4 години живеете заедно. По-добрият побеждава и работите заедно. Така че – добре дошъл,“ отвърна лидерът на ГЕРБ

„Здравейте, другарю Борисов. Казвам се Росен Петков, аз съм трета политическа сила, от инициативен комитет съм. Събрахме се младежите, бивши членове сме на БСП, те не ни подкрепиха, и си направихме инициативен комитет, после подкрепихме Вероника. Застанахме зад нея, защото е млад човек и искаме промяна. Готови сме да се махаме от партията, късаме партийния билет. Подкрепяме ви изцяло, зад нея сме, в партията, да работим за благото на селото.“

Това заяви на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов Росен Петков от село Лиляче, област Враца, където кандидатът на ГЕРБ Вероника Ценова спечели в неделя втория тур на частичните избори за кмет -тя получи 289 действителни гласа. За опонента ѝ – Цветослав Цветков, издигнат от коалиция „БСП за България“, са гласували 183 от избирателите.

„Билети не трябва да се късат. Трябва да се успокоим, може да го върнеш. Аз благодаря за подкрепата, Вероника ми каза, че сте я подкрепили. Ето това са нашите хора, това сте и вие и това трябва да правите младежите – и нашите, и вашите, и всичките. Да има мир, разбирателство, спокойствие и толерантност. Изборите са един ден, след това 4 години живеете заедно. По-добрият побеждава и работите заедно. Така че – добре дошъл,“ отвърна лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

И продължи: „Това се опитвах да им обясня онзи ден в Бургас. Партньорите всъщност се намират в живота, на терен, по време на избори, по време на убеждаване за това, което може и трябва да се направи. Пътят за Мездра щеше да е готов. И като имате пътя, Враца щеше да е квартал на София. Ей сега ме спряха за снимка строители, казаха: Връщай се, защото в Северозапада е нещо страшно“.

„Радвам се, ще помагаме с каквото можем, ние сме за всяка инициатива, борим се за развитие и за нищо повече“, обясни Росен Петков.

„А Корнелия вика: „модела Борисов“. Е, какво му е на „модела Борисов“? Ей ги,  младите хора са тук“, изтъкна лидерът на ГЕРБ.

– „Те, БСП, не подкрепят младите въобще“, отвърна му Петков.

– „Тук какъв беше кандидатът, опонентът кой ни беше“, попита Борисов своите за кандидата на БСП.

_ „Младеж на 70“, бе отговорът.
„Който за 4 мандата няма нищо направено. Абсолютно нищо и те го подкрепят. И аз казвам – това е престъпление. Не можем да подкрепим човек, който доказано не е направил нищо и не милее за селото“, обясни Росен Петков.

– „Е, Симов (Александър) не беше ли тука? На него каза ли му тези неща“, попита Борисов.

– “ Казал съм ги на всички. В партията, още когато разбрахме, че ще има избори, аз казах – аз съм млад човек, имам идеи за селото, искам аз да изляза. Те казаха – тука има ред, трябва възрастните. Викам – окей, ние се издърпваме младежите, правим инициативен комитет, искаме да работим за селото. Вече работим в читалището, имаме 20 младежи, които танцуват, на 17-ти имат концерт. Подкрепяме абсолютно всички идеи за развитието на селото и региона“, обясни Росен Петков.

А Бойко Борисов иронизира „ексклузивните“ изяви на премиера в оставка Кирил Петков по телевизиите, в които според него той не казвал нищо.

„Това са актуалните политически новини – младежите на БСП подкрепят кандидата на ГЕРБ и той печели  срещу тях. И не за друго, а защото искат развитие. Година и половина застой“, обобщи Борисов  политическата ситуация в страната.

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiranКоментари

Коментара


loading...There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар