Мнозина започнаха да връщат VR-очилата Apple Vision Pro

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вълна от потребители, които бяха от първите купили си скъпите VR очила на Apple, започнаха да ги връщат. Конкретните причини варират, но като цяло изглежда, че е свързана със съотношението възможности/цена, пише Business Insider.

Един от най-цитираните недостатъци на Apple Pro е теглото на устройството.

След два дни с тъга съобщавам, че ще върна Apple Vision Pro“, написа един разочарован купувач на Vision Pro в subreddit r/VisionPro, отбелязвайки, че докато самата операционна система е перфектна, то устройството “е много тежко и неудобно за носене и не мога да си представя да го използвам за продължителен период от време.

Подобна критика беше повторена от технологичния YouTuber Фарзад Месбахи, който написа, че връща VR-очилата, защото те са неудобни за дълго носене.

Според Фарзад Месбахи цената от 3500 долара не си заслужава за възможностите, които очилата за виртуална и добавена реалност предлагат. Да с тях може да гледате филми, а някои ежедневни дейности да са като игри, но за мнозина това не е достатъчно.

Гледането на видеозаписи и снимки беше най-добрият момент“, отбеляза друг, върнал очилата си потребител, в r/VisionPro. — “Но това е всичко”.

Дори бившите собственици на Apple Vision Pro остават оптимистични за бъдещето на технологията. Заявявайки, че практичността и теглото със сигурност ще са оптимизирани в следващото второ поколение на очилата.

 

 

Източник/ци: nixanbal.com, it.dir.bg


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар