Мобилният портфейл на VIVACOM вече предлага кредити до 4000 лв.

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Мобилният портфейл на VIVACOM вече предлага директно отпускане на кредити до 4000 лв., обявиха от оператора. Тази възможност се въвежда в партньорство с БНП Париба Лични Финанси.

От 15 юли клиентите на Pay by Vivacom могат да заявят кредит до 4000 лв. с гратисен период до 58 дни. Кредитът се одобрява в рамките на 15 минути, а парите се превеждат директно в портфейла, след кратко интервю по телефона. Услугата е без такси за проверка на лимит и заявяване на кредит.

Одобрението и отпускането на средствата се извършва от БНП Париба Лични Финанси, като крайната лихва се изчислява по време на одобрението, в зависимост от индивидуалния профил на всеки клиент.

Подробности – тук. 

Същата услуга за кредит до 4000 лв. през мобилен портфейл обяви успоредно и приложението Phyre, чиито платежни услуги се предоставят от Пейнетикс АД. Последната стои и зад Pay by VIVACOM. 

Това е още една стъпка на VIVACOM в посока финансови услуги, като подобни предлагат и от А1. Припомням ви, че А1 имат собствена кредитна карта, както и възможност за бързи кредити до 3000 лв. 

Източник/ци: nixanbal.com, it.dir.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар