Моделки се млатили заради Гонзо – Лайфстайл

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Моделки се млатили заради Гонзо

Стоп кадър/Диема Спорт

Преди 20 години Георги Иванов-Гонзо беше секссимволът на родния светски подиум. И не Бербатов, не Стилиян Петров или Мартин Петров, а Гонзо!

Пикантна случка разказа в мрежите една от най-популярните по онова време, а и сега модна дизайнерка Албена Александрова от “Рошавата гарга”. Две момичета се били и скубали заради любовта си към футболиста, тогава играч на столичния ФК “Левски”. Албена спестява името на девойките, но Гонзо по това време е известен с аферите си с жени от светските среди и модния подиум като Светлана Василева и много други знайни и незнайни красавици.

Днес Гонзо отново е на върха на славата като мастит бос и пак се превърна в притегателно име за сърцето на силиконки и модни икони, пише “България днес”.

“Нищо няма да кажа за Гонзо! От футбол не разбирам! Но пък имам спомени от него. Сетих се как две моделки се биха за въпросната персона на едно мое ревю, май през 2004. Едва дочакаха да свърши спектакълът и се почнаха. Голи, по цици, бяха обърнали целия бекстейдж с главата наопаки. Имах участници с бижута с диаманти и младежите, дето уж ги охраняваха (диамантите), бяха съвсем забравили за ценния товар при вида на женския гол бой. Влизам зад кулисите посред тази батална сцена и научавам, че едната е трябвало да обръсне главата на другата насред подиума, но по някаква причина са се разминали с тази велика идея. Всъщност трета моделка е убедила инициаторката на бръснарския трик, че аз не заслужавам подобно отношение. И тя се е отказала. То няма лоша реклама, щях да го преживея. В целия купон бил замесен и наш популярен чалга певец, който довел заместничка моделка в случай на екшън по средата на ревюто”, разказва Рошавата гарга спомени от случката.

Източник: inews.bg


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар