“Модерна” сложи в малкия си джоб “Пфайзер”! Уби човек за по-малко от час

Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

От днес стартира ваксинирането с “Модерна” в България. Оказва се обаче, че тази ваксина е по-страшна и от тези на “Пфайзер” и “Бионтех”.

 

“Модерна” уби човек

Вече има регистриран смъртен случай, който обаче се опитват да потулят. Мъж на име Васил Йорданов е починал в София след ваксинация с “Модерна”. Той е получил ваксината в 13:30 ч., а в 14:23 е констатирана смъртта му. Като причина са смъртта е записана белодробна тромбемболия. От болницата обаче отричат смъртта да е свързана с ваксината.

“Белодробната тромбемболия е непредвидимо състояние. Човекът най-вероятно е имал проблеми, за които не е знаел преди ваксинацията” – споделя доц. Малинов.

=Нито при ваксинацията с “Пфайзер-Бионтех”, нито с “Модерна” се правят пълни изследвания на ваксиниращия се човек. Именно затова преди самия акт го карат да подпише декларация, че болницата не носи отговорност при усложнения.

В случая обаче има огромна вероятност смъртта да е заради ваксинацията, тъй като иначе би било огромно съвпадение човекът да умре точно след поставянето на “Модерна”.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар