Може ли Гешев да стане национален герой? Може ако арестува сатрапа Борисов

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Днес, след 30 години преход имаме главен прокурор, който арестува действащ министър и го сложи в ареста за 24 часа.

Това не беше се случвало в България и надали щеше да се случи скоро, ако някои неща не бяха се променили в последните шест месеца. Утре мярката на Нено Димов може да бъде удължена на 72 часа.

Но ако само преди няколко месеца по улиците на София маршируваха разни НПО та и партии като “Дай България”, подготвяни и платени за патерици на Борисов, против изборът на Иван Гешев за главен прокурор, то днешните действия на прокуратурата ясно показват, че Гешев и подчинените му няма да се съобразяват с никой и нищо.

За ареста на Нено Димов, Гешев обясни пред медиите, че не е уведомявал Бойко Борисов и ако някой го е направил това трябва да са били МВР, защото Прокуратурата няма нищо общо с изпълнителната власт в България. До тук всичко изглежда като в невероятен филм за всички в България, но всичко онова за което само до преди няколко месеца си мечтаеха българите започва да се случва.

Естествено има възможност Иван Гешев от главен прокурор да стане и национален герой, но всичко това минава само през едно действие и то е арест на Бойко Борисов, който е най – отгоре на цялата крадлива, корумпирана пирамида ограбваща България всеки ден.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар