Мокрият сън на хиляди български мъже – синоптичката Ева Кикерезова, взриви нета със СНИМКА – Лайфстайл

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Най-красивата и чаровна синоптичка в родния тв ефир, а и не само в него – Ева Кикерезова, предизвика цунами от емоции. Изваяната отвсякъде дама, която краси прогнозата на времето по телевизията-майка, пусна фотос от китния стадион в Поморие. На снимката Ева е със своя син.

Двамата позират пред изкуствената трева в крайморския курортен град, а вниманието приковава пищният бюст на синоптичката, която е известна не само с точна прогноза на времето, а и с каузите, в които се впуска. Кикерезова не е типичното прелестно барби, разчитащо само на външен вид и облекло, а определено залага най-вече на своя интелект. Не е случайно, че хубавицата често заема обществени позиции и ги брани с плам. Винаги е срещу изграденото статукво в страната и го прави с ясното съзнание, че това в обществената телевизия в момента е дисидентство, което със сигурност не трупа точки пред ръководството.

Ева Кикерезова е добавила към снимката: „Майка на вратар по време на турнир“, след което е постнала 3 емотикона-сърца. Фотосът няма как да остави равнодушни мъжете, нищо че тя е омъжена. Хилядите харесвания и коментари доказват това.

Остава да стискаме палци на малкия вратар бързо д аси пробие път до професионалния футбол – да го гледаме по терените, а камерите на телевизиите да показват и чудесната му майка.

Източник: inews.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар