„Молец“ отново са големите победители на наградите на БГ Радио – Култура

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Група “Молец” отново са големият победител на годишните музикални награди на БГ Радио. Дългоочакваното и престижно събитие се проведе на 26 май в Пловдив, а “Молец” грабнаха цели 4 статуетки – за “БГ Текст”, “БГ Албум”, “БГ Дует” и “БГ Видеоклип”.

“Молец” бяха наградени пред хилядната публика в Пловдив за най-добър текст към песента “Цялото време”, която е дело на Кристиян Макаров и Юлиян Славчев, и която издигна групата до върха. В категория “БГ Албум” “Молец” бяха отличени за своя “АЛБУМ”, който излезе в края на 2023 г., а наградата за “БГ Дует/Трио/Вокална група” беше отново отредена за тях. Не на последно място, видеото към “Цялото време” получи награда за “БГ Видеоклип” (режисьор Крис Захариев, оператор Пламен Каменов).

“Радваме се, че давате все повече шанс на българската независима музика. Благодарни сме за огромната Ви подкрепа и за това, че повярвахте в нас от самото начало.” – Крис Макаров

“Благодарни сме, че продължавате да цените това, което правим. Тези неща не биха били възможни по друг начин. Благодарим ви, че продължавате да купувате билети, че пускате музиката ни на децата си и ни подкрепяте безусловно! Без вас няма нас!” – Юли Славчев

Музикалният продуцент на група “Молец”, РобиНиколов, също си тръгна с голяма награда от БГ Радио, тази за “БГ Дебют” – важно признание за всеки артист, отличаващо соловите му проекти. Той сподели:

“Надявам се тази награда да е мотивация за всички млади артисти, като мен, които инвестират време и ресурси, трудят се и не спират, за да покажат изкуството си пред света.”

Феновете на популярните “Молец” ще имат възможността да ги видят на живо по време на предстоящото им турне заедно с лейбъла “Друго”. Турнето започва в “Античен театър” Пловдив на 15 август, ще продължи на 13 септември в “Летен театър” Варна, а кулминацията ще настъпи в зала “Арена София” на 21 ноември.

Източник: inews.bg


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар