Молитва за справяне с проблемите и подобряване на живота

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Молитва за справяне с проблемите и подобряване на живота по вълшебен начин.

Четенето на тази молитва ще донесе чудеса в живота ви!

Тези, които четат тази молитва, казват, че са им се случили много красиви неща. Например, някои намират далечни и забравени роднини, които им оставят голямо наследство, други получават покана за нова и добре платена работа или просто получават оферта, която коренно променя живота им към по-добро.

Молитвата трябва да се чете сутрин и вечер в продължение на месец (въпреки че понякога резултатите се появяват по-рано).

Тази молитва е открита в книгата на Джоузеф Мърфи „Магическата сила на разума“, която той също открил в молитвеник, когато посетил стар и забравен манастир.

„Използвал съм я 3 пъти в живота си (и трите пъти ми се случиха невероятни неща). Реших отново да потърся помощ в тази молитва, като се обърнах към Бога, за да ми покаже правилния път. Случи се чудо, невероятни неща, които не мога да обясня и скоро всички неща се подредиха и проблемите ми изчезнаха.

Знам, че е трудно да се повярва в нещо подобно. Затова реших да публикувам тази молитва в книга, така че тя да бъде достъпна за всеки, който изпитва отчаяние, за да му помогне “.

Молитва:
„Божиите дарове – това са моите дарове. Използвам ги по всяко време на деня. Те са с мен в Божествена хармония, мир и изобилие. Божията любов излиза от мен и благославя всички, които са около мен. Божествената любов ме лекува сега. Не се страхувам от злото, защото Бог е с мен.

Винаги съм бил заобиколен от светия ореол на Божествената любов и сила. Твърдя, чувствам, знам и вярвам твърдо и положително, че силата на Божествената любов и бдителност насочва, лекува и се грижи за всички в моето семейство и тези, които обичам.

Прощавам на всички и искрено се надявам на Божествената любов, мир и доброта за всички хора, независимо къде се намират. В сърцето ми властва мира, това е Божият мир. В тази тишина усещам неговата сила, насочване и любов, както и неговото Свещено присъствие.

Аз съм чистото въплъщение на Божията любов, истина и красота. Усещам как реката на мира тече вътре в мен. Знам, че всичките ми проблеми са в ума ми. Божиите пътища – са моите пътища.

Думите, които говоря, достигат там, където ги изпращам. Радвам се и изразявам своята благодарност, знаейки, че ще получа отговор на молитвата. Това е.

 

Четете тази молитва искрено, с чувство. И със сигурност ще получите невероятни резултати. Тази молитва е универсална. Тя е подходяща за всички и ще помогне за подобряване на живота на всеки.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар