Моментална оставка за Малина Крумова, шеф на пътната безопасност!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Незабавна оставка за Малина Крумова, председател на Държавна агенция „Безопасност на движението по пътищата“. До 9.00 часа – повече от 6 часа след адската катастрофа на магистрала „Струма“ с 45 загинали, от които 12 деца, тя запазва мълчание. На официалният сайт на агенцията няма нито дума за опожарения северномакедонски автобус.

На място са премиерите на Северна Македония и България, министри, следователи, експерти и пр. Те направиха първи изказвания и информираха за трагичния инцидент. Чуха се думи на съпричастност и съболезнования. Направиха се и някои предположения за причината на трагедията.

 

Веднага след инцидента се чуха и мненията на експерти като Богдан Милчев, Диана Русинова от Европейския център за транспортни политики, експертът Йонко Иванов и други.

 

Кметът на Перник Станислав Владимиров припомни, че на този участък са ставали множество катастрофи, някои от които с жертви.

 

От държавната агенция и Малина Крумова нито дума. Тя е назначена за шеф на новосъздадената агенция през 2018 г. със заповед на тогавашния премиер Бойко Борисов.

 

В такива случаи се взима оставка на часа. Такова поведение е безобразно.

 

Стига безхаберие и „калинки“ на заплати и постове.

 

Фрог нюз

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар