Момичето, което почина в класна стая в Бургас припаднало 2 пъти, вторият си ударило главата – България

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

17-годишно момиче почина във вторник в класна стая на Английската гимназия в Бургас. Трагедията с единадесетокласничката е станала в междучасието. Момичето е паднало на земята и се е ударило в твърд предмет.

До трагедията се е стигнало, след като на момичето му прилошало по време на час. Намесило се е медицинско лице и момичето се е свестило.След това обаче, въпреки намесата и на повикания екип от “Бърза помощ”, момичето отново е загубило съзнание, поясниха от ръководството на учебното заведение.


При второто падане от чина ученичката е ударила лошо главата си и издъхнала преди пристигането на реанимационния екип, който вече бил на път.

Според основната версия пряката причина за смъртта вероятно е тежка травма несъвместима с живота – фрактура на врата, получена при припадъка. 

Ученици от Английската гимназия в Бургас разказаха, че момичето е страдало от вродено сърдечно заболяване, което е било известно на всички, но не е имало видими проблеми. През тази учебна година се разболяла и от COVID, карала го тежко, но се възстановила. 

Източник: inews.bg

Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар