Морето изхвърли тялото на един от изчезналите край Созопол мъже

Морето изхвърли тялото на един от изчезналите край Созопол мъже

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Двама мъже изчезнаха в бурното море край плаж

Морето изхвърли тялото на единия от изчезналите край Созопол мъже. Това е 18-годишният бесарабски българин Данила Юраш, съобщи NOVA.

Продължава търсенето на братовчед му Дмитрий Чебан.Двамата са били на плаж с още хора през вчерашния ден и са влезли в морето около 15:00 ч. Два часа по-късно съпругата на Дмитрий подава сигнал на спешния телефон, че мъжете са в неизвестност. Те изчезнали между плажовете „Каваци“ и „Смокиня“.


Съпругата на Дмитрий Чебан публикува във Facebook призив за помощ като разпространи и снимка на изчезналите.

Бурното море, дъжд и гръмотевици през отминалата нощ възпрепятстваха спасителна операция, но днес към акцията по издирването на Дима и Данила още на разсъмване работят два гранични катера.

В спасителната акция се включват и служители от полицейското управление в Созопол, както и много приятели на младото семейство.

Бурното море трудно позволява влизане на джетове, но спасителните екипи очакват морето да утихне и подобряване на метеорологичната обстановка. Граждани, съпричастни от апела на Надя Чебан в социалните мрежи, се включват с дронове в търсенето.

Дмитрий Чебан живее отдавна в Бургас заедно със своята съпруга Надя, която в гримьор. Младото семейство има малка дъщеричка.

Източник: dir.bg

Коментари

Коментара

loading...There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар