Мотото на Pik.bg и Недялко Недялков: Хората нямат значение, има значение интересът

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Може да се напише много, но няма. Не трябва. Не е моментът сега за разделение. Нямаше нищо да напишем, ако не беше важно в дългосрочен план. Става дума за една определена медия.

Вчера тя излезе с коментар, озаглавен “К’во сега – психодесните искат да бутнат Мутафчийски? Ще цепим щаба ли?”.

Поводът е създаденият медицински експертен съвет към правителството. Няма нищо по-нормално от това по време на глобална човешка пандемия. Няма нищо по-ненормално в това време да има такъв коментар. Гнусен, но е имало много по-гнусни. Тоталитарен, но е имало много по-тоталитарни. Сега обаче трябва да се мълчи и поне омразата да се овладява, ако не можеш да помагаш.

За тях хората нямат значение. За тях има значение интересът.

Защитаван с всякакви средства, независимо от обстоятелствата.

Представителка на тази медия бе посрещната от българския министър-председател на вчерашния му брифинг с обръщението “Заповядай, Иве”.

В тази медия новият български главен прокурор даде първото си интервю, след като от тази медия организираха всички митинги в негова подкрепа. Главният редактор на тази медия си има издателство. Ако отворите сайта му, първата книга, която Ви се предлага е “Хитлер и Сталин – успоредни животописи”. Това издателство си има книжарница.

Първия ѝ рожден ден наскоро лично уважиха вътрешният министър Младен Маринов, социалният министър Деница Сачева, културният министър Боил Банов, председателят на комисията по култура и медии към Народното събрание Вежди Рашидов, зам.-кметът на София Тодор Чобанов, говорителката на главния прокурор Сийка Милева, шефът на КПКОНПИ Сотир Цацаров

За гореспоменатите лица явно хората нямат значение, има значение интересът.

България не я чака нищо добро. И след като отмине коронавирусът.

източник: https://fakti.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар