Мотоциклетист с кош показа “сpeдeн пpъcт” на кортежа на Бойко, мота ги 3 минути, преди да го изблъскат и арестуват…

Без категория
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Насред криза между мразената власт и народа, олицетворяван от бунтовна Странджа, храбър нашенец се подигра със самия връх на покварата – Бойко Борисов.

Пенчо Михайлов – жител на с.Клисура (съседно на Банкя) си карал стария мотоциклет с кош, който е останал още от дядо му и от немците във Втората световна война.

Човекът бил при роднина в Банкя и се прибирал обратно.

Бил застигнат от кортеж от 4 автомобила със сигнални лампи. Пилотната кола започнала да свирка и да надува сирената, за да го накара да се измести от пътя.

Михайлов се усетил, че това е кортеж на някой властимащ, и вместо да се измести, вдигнал ръка и показал “среден пръст”. След това продължил невъзмутимо да си кара с около 20 км/ч.
Тъй като пътят бил тесен, а мотоциклетът с кош е по-широк, то като карал така в средата на платното, човекът попречил да бъде изпреварен.

Изнервените шофьори от НСО започнали да свиркат и да вдигат шум, да го доближават отзад и да го притискат. Но нищо.
По едно време служител на НСО слязъл от колата и опитал да настигне мотоциклета с тичане. Тогава обаче Пенчо давал газ, и му избягал.

Гаврата на човека от народа с премиерското тяло, возено в кортежа, продължила около 3 минути.

На едно уширение преди завой, най-сетне пилотната кола успяла да го изпревари и засече. Михайлов спрял, а 3 горили от НСО го проснали на земята и го арестували.

Бил задържан за 24 часа, след това му съставили акт за “каране с прекалено ниска скорост”.

Според адвокати обаче, подобен акт е нищожен, защото минимална скорост от 50 км/ч има само по магистралите. По селски път такова изискване няма.

По-късно Михайлов разбрал, че се е подиграл със самия Бойко Борисов, който не посмял да слезе от колата, защото се страхува вече от всяка една среща с народа…

източник

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар