Радев Герджиков

Мощна подкрепа за Румен Радев пред БНТ в четвъртък

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

България се събира пред БНТ в деня на диспута на президента Румен Радев с Анастас Герджиков, кандидат на ГЕРБ и ДПС

Граждани се събират този четвъртък в София, за да подкрепят президента Румен Радев в борбата му със статуквото, като формалния повод е неговият диспут с ГЕРБ и ДПС кандидата Анастас Герджиков. Във фейсбук вече са обявени 2 събития – едното на Агора България, другото – на група независими граждани.

Събитието на Агора България започва в 17 ч. пред Президентството, а второто е насрочено за 19 ч. пред сградата на БНТ, час преди началото на диспута между Румен Радев и кандидата на ДПС и ГЕРБ Анастас Герджиков.

Агора България:

БЪЛГАРИЯ
СИ ИМА
П Р Е З И Д Е Н Т !!!

Скъпи сънародници,
Смели Българи,
Преди година и половина българският народ обяви война до край на мафията, обсебила всички институции и структури на държавата. Единствената свободна зона, необсебена от пипалата на октопода беше Президентството. След упорити протести продължили повече от 400 дни, Борисов и неговата шайка бяха изтласкани от официалната власт, но днес с подкрепата на външни свои партньори, те протягат мръсните си ръце именно към президентската институция.

На 18-ти ноември т.г. (четвъртък) от 17:00 ч. пред Президентството започва митинг-шествие до сградата на БНТ на ул. „Сан Стефано“ 29.Този митинг е в подкрепа независимостта на Българската държава от намеса на външни и вътрешни тъмни сили на международната мафия.

Призоваваме всеки български гражданин да бъде съпричастен в делото за възстановяване на държавността в Родината ни – както в борба на площада, така и в активно участие на втория тур на президентските избори!

В БНТ ще се проведе предизборен дебат за Президент на Републиката за периода 2022-ра – 2027-ма година. Дебат между фаворита на мафията и обединителя на Братството на Почтеността. Ние, единствено ние – българите трябва да защитим Отечеството си от действията на коварното задкулисие и съдействащото му влияние от вън. Преди 5 години Турският президент Реджеп Тайип Ердоган осигури електорална подкрепа от наши сънародници в неговата страна чрез всеобхватни машинации в полза на Цецка Цачева и ГЕРБ. Днес това се извършва отново в полза на един пластелинен човек, готов да бъде и еничар само и само да покаже, че е верен и послушен изпълнител на волята на сарайско-библиотекарската престъпна групировка, завзела за жалост отдавна българското висше образование, превръщайки го в своя банка „Кадри“. Анастас Герджиков е символ на национално предателство. Той зае позиция, в която се заявява, че е готов да бъде медиатор между палач и жертва. За 32 години български преход палачите ни заслужават справедлива присъда, а не индулгенция.
Единственият Български президент, служещ на Народа си и застанал до него се казва Румен Радев. Той е Държавният глава на нашата Майка България. Ние категорично няма да позволим и ще предотвратим извършването на престъпление от страна на Анастас Герджиков да стане съучастник на криминалната българска мафия начело с ГЕРБ и нейните партньори в Анкара!

Долу пипалата от нашия Президент!

Агора БЪЛГАРИЯ – за Чиста и Свята Република – четвъртък от 17 часа, пред Президентството!


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар