Война

МО Русия: СБУ планира химически провокации в Одеса с цел да обвини Русия

Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Според данни на Министерството на отбраната на Руската Федерация, в района на Одеското пристанище „Южно“ специалните служби на Украйна планират провокация с използване на химически вещества, за да обвинят Руската Федерация в уж нанасяне на удари по гражданска инфраструктура.

Киев може да имитира ракетен удар на руските въоръжени сили по базата на украинския флот, в резултат на което ще бъде взривено хладилно съоръжение в пристанището в Одеса

За тази цел Киевският режим е достави танк с 10 тона амоняк в Одеса, на органите на реда и специалните служби в Одеска област са предварително раздадени лични предпазни средства.

Служители на Службата за сигурност на Украйна (СБУ) планират да организират и друга «чудовищна» провокация в Одеса. Това се съобщава в официалния телеграм канал на Министерството на отбраната на Руската Федерация.

 

„Според наличната достоверна информация, СБУ подготвя поредната чудовищна провокация, за да обвини руските военни в т. нар. военни престъпления с масово унищожаване на мирни жители в Одеска област. За тази цел в близко бъдеще се планира едно от подразделенията на СБУ да бъде преоблечено с униформа на руски военни и демонстративно екзекутиране на местни жители “, се казва в изявление на Министерството на отбраната Русия.

Отбелязва се, че СБУ планира да привлече и голям брой журналисти от западни медии. Тяхната задача ще бъде да разпространяват кадри от провокации и да обвиняват руските военни за тях.

Продължаваме да следим обстановката и да Ви информираме. Очаквайте подробности в развитие.

A.Z

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiran

Коментари

Коментараloading...
There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар