МРЕЖАТА ГЪРМИ! Българин попиля Борисов: За 10 години разсипа държавата!

България, Мнения
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Приятели, в деня на незавимостта (!!!681) седя си и си мисля от къде идва този култ към историята ни на разни псевдопатрЕоти. И го измислих, щото съм много умен.

Идва от тежки балкански комплекси и нелечим краен стадий на българщина. ПатрЕотите, понеже не харесват настоящето си, се опитват да намерят утеха в миналото си.

Постоянно се надигат на пръсти и се опитват се да се съизмерват с другите народи “Какви сте вие бе, алооу, ние имаме хиляда и триста годишна славна история бе, алоо”

Е, добре, имаме я, и докъде я докарахме след хиляда и триста години слава?

До най – корумпираната, най – нещастната и най – бедната държава в Европа.

Държава, в която министър Далавери Симеонов вмест да работи, ходи по дискотеките да спира музиката, на народа не му пука за децата с увреждания а се интересува от това, че са убили 10 чумави кози на налудничева баба и премиер, който превърна държавата в кочина за има – няма 10 години.

Замислих се и как се съотнася този факт към Симеон Велики, който е създал книжовна школа и е изградил държава на духа или към манифеста за независимост на Фердинад. Отнася се обидно. Много обидно. Дори е обидно да ги споменаваме в едно и също изречение. Но с такива “държавници” разполагаме в момента и явно нищо няма да направим скоро по въпроса. Ние сме държава на неграмотните мутри. България на три мутрета, SABODETE SE BALGARI!!!1300

Светослав Трайков, фейсбук

Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар