Атанас Атанасов

Мутафчиев за Просто Наско: безхаберници, некадърници, некомпетентни хора и трябва да понесете целия гняв на гилдията ни!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Министерството на културата ни съобщава, че в областта на сценичните изкуства от началото на годината е формиран излишък в размер на 21 МИЛИОНА ЛЕВА!!!

Едновременно с това Държавните културни институти в областта на сценичните изкуства (а може би и не само „сценичните“ страдат от това) нямат преизчисления на бюджетите си от края на м. март. На практика никой от тях не знае с какви реални пари разполага.
Никога досега не е бил създаван подобен хаос! Никога не е имало такава незаинтересованост и пренебрежение към колегите от страна на който и да е министър на културата в най-новата ни история!
За всичко това някой в това министерство трябва да понесе сериозна отговорност!
СРАМ И ПОЗОР!

За пореден път задавам един и същи въпрос: Защо не осигурихте средства за постковид възстановяване на цял един работещ сектор?

Защо с този излишък не предприехте действия по актуализиране на стандарта, с което респективно директорите да могат да увеличат заплатите на хората ни в театрите и музикалните институти?

Защото сте безхаберници, некадърници, некомпетентни хора и трябва да понесете целия гняв на гилдията ни!

Коментари

Коментараloading...
There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар