Мутрата да отговори ние васали ли сме на Брюксел!

България, Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Понеже сме васална територия на брюкселските чиновници, оттам спуснаха разпореждане да няма квоти за български стоки в големите търговски вериги. И, естествено, колониалното правителство козирува и го изпълни. Дотук със защитата на българските стоки и производители.

Изобщо имаме ли някаква независимост?
Големите мултинационални вериги убиват дребният бизнес и малките магазинчета, пробутват ни боклуци второ качество, които ги е срам да предложат на собствените си пазари, а в същото време българските производители са поставени в крайно неизгодни позиции в собствената си държава. А печалбите на веригите се изнасят отново навън. Толкова за големите „инвеститори“.
,
И да си припомним как Куневица, наречена още Мадам Йес, подписа договора за присъединяване на България към ЕС при много неизгодни за България условия, които на практика ни лишиха от суверенитет. И брюкселската наглост продължава, докато нашата мутра им козирува, нахилен като селски идио@.
,
Та сега Онуй да вземе да ни обясни защо така става и изобщо някой отстоявал ли е националните ни интереси или просто се е съгласил със заповедите на Брюксел? Омръзна ми от национални предатели и политически подлоги.
Е, честито, продължавайте да купувате стоки от тези, които убиват българското производство. За да спестите някоя и друга стотинка и да се нахраните с боклуци.
,
Елена Гунчева

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар