Мутрата на въпрос има ли връзка със Сиела Норма: Негодници, нагли, брутални, дебили

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Бившият премиер и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов се вбеси жестоко на журналистически въпрос за това дали той има връзка с фирмата доставчик на машините за гласуване „Сиела Норма“. 

По-рано днес провосъдният министър Иван Демерджиев заяви, че с появата на допълнителни машини за гласуване се цели дискредитиране на изборите, че действията на „Сиела“ са преднамерени и че трябва да се изследват връзките между фирмата и предишните управляващи.

„Тея негодници… вече да сменят тона… Значи такива негодници… Това не може да бъде истина! Ако имам връзка, ще ходя ли да показвам къде са фалшиви машини, флашки и да го цитирам пред всички вас? Абе тея хора, толкова нагли, толкова брутални, толкова вече… дебили!“, разбесня се бившият премиер.

Борисов продължи с цветистите обяснения.

„Каква връзка? Ние го яздим от сутрин до вечер! Как може! Ми тая глупост, ако е казал, то да се чудиш кого да съдиш вече! Вижте им на Сиела родословните връзки – кой на кой е близък. Ще направите ли? Ми, айде малко се размърдайте! Ми нали всички обичате да казвате, че сте разследващи журналисти! Идете – разследвайте! Вижте кой е собственикът, с кой е близък, къде е близък… Наглеци такива! Лек ден ви пожелавам!“, завърши изявлението си Борисов.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар