Мутрата не дойде на власт, нито задържа властта си с избори

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Да продължим, пък каквото стане.

ББ не дойде на власт, нито задържа властта си с избори. Този човек и кликата му са възможни, заради овладяна и методично прилагана технология за тотално фалшифициране на избори. Според българския закон това е престъпление, което означава, че властта у нас се реализира и задържа чрез извършване на престъпление. Осмислете го добре.

Всеки, който участва в организиран от престъпници изборен процес като кандидат политик е съучастник, защото чрез своето участие прикрива едно престъпление, а именно, че изборите у нас се фалшифицират при всички случаи. Масовото участие в такива избори е пасивно признание, че именно изборите решават кой ще бъде управник! А това не е вярно! Причината заради която повечето от лицата участват в такива избори не е, защото вярват в обратното, а защото преследват тясно лични интереси и знаят много добре, че самите те не са никакви фактори в престъпната държава, но биха искали да станат.

Разбирате ли какво ви казвам?

Лицата на които симпатизирате са най-обикновена клиентела на престъпната държавна власт и са готови да участват в легитимирането като коалиция или на опозиция, но са все съучастници на мафията. Затова няма и няма да има качествена промяна у нас, именно и защото вечната политическа клиентела е образувана от недъгави хора, които нямат гръбнак, а само големи жабешки уста. И дървени глави! Престъпници се свалят от власт с крайни средства. Много крайни и дори страшни. Могат да станат и чудовищни, но европейските народи познават този естествен гняв и дълбоко в себе си уважават онзи, който го носи и го управлява в името на висши човешки идеали. И който не разбира това или не исака да го разбере е завършен балкански глупак, който вижда само до носа си. А такива в територията бол – образовани и необразовани. Все отбор гладни доньови глупаци.

Престъпникът е антихуманно същество и с него се постъпва като такова. За да му се даде шанс да се промени или изчезне завинаги. И да продължим пътя си на здраво.

Николай Марков

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

One thought on “Мутрата не дойде на власт, нито задържа властта си с избори

  • Човекът е крадец и унищожител по природа господин спциалист. Хомосапиенс няма версии за стабилна хуманност в различни социални статуси. Говориш банални хилядолетни тъпотии. че друг човек му е виновен на човека. Ред се постига с контрол. Контрол се гради на фундамент Образование. Суверен с ред и контрол изисква Образование и здрава семейна единица. Лирически герои като теб, които сензационно осветляват морално несправдливия мрак на злото поне два пъти в седмицата, драматични спринтьори в траторията на оскверненото от корумпирани демони отечство, в което валят качулки за да ти направят маската мултифункционална, аварийни експерти по всичкознание преборили в себе си разкъсващото колебание между гениалния си морал и чувството за вроден профсионален дълг само 0.01 минути, след като колата се е обърнала винаги ще има. Докато обаче разнасяш свеща в дома си, където 2021 година електрозахранването зависи от климатичните промени вероятно разхождайки се да търсиш Човека, докато си квалифициран специалист с ораторски умения познаващ оракули в тайни медии, докато внимаваш да не изпуснеш подробностите за пордната престъпна схема на видни прокурори за да си важен пред разкошните си приятели и нервен с дъх на алкохол пред жена со защото тя е тъпа да разбере колко си светнат, докато четеш фундаменталното погрешно схващане, че истината е в борбата на истината, престъплнието и наказанието (отмъщението?), докато имаш нужда от съмишленици на глупавата истина за да си давиш по-лесно болката, вместо да си хванеш буквара ясно осъзнавайки, че си престъпник пред децата и внуците си, да направиш нещо за другите веднъж в живота си ей така Ганьо – знам, че е гадно за природата ти. Нещо за друг, който е възможно след три поколения да усети, че си съществувал.

Вашият коментар