Мутрата съвсем изтрещя: Добре, че пуснах Радев да се покаже с Тръмп

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Премиерът Бойко Борисов остро изказа недоволството си от критиките на президента Румен Радев към управлението на страната. Въпреки че по свои думи гледал телевизионната изява на държавния глава едва “една минута”, Борисов нарече президента “двуличен” и злобен. Злобата идвала понеже Радев бил подлъган, че лидерът на ГЕРБ имал амбиции към президентския пост.

Министър-председателят подчерта, че управлението на неговата партия е възстановило държавата след кабинета на Пламен Орешарски. “Вдига се кредитният рейтинг. Ние платихме руските централи, за американските централи, за КТБ, която фалира при управлението на БСП, която издигна Радев за президент”, категоричен бе министър-председателят

“Президентът го е яд, че седях пред камината в Белия дом. Като ходи в НАТО, му дадох да води делегацията, да седне малко и той до Тръмп да се покаже”, продължи Бойко Борисов по повод критиките на Румен Радев.

Той обърна внимание, че очевидно Радев “не го харесва”, но от думите му се разбра, че чувствата сякаш са взаимни. “И аз не го харесвах като шеф на ВВС, тогава падаха самолети, хеликоптери, в следствие на неговата работа”, добави Борисов.

По повод намеренията на президента да инициира конституционни промени във връзка с избора на независим прокурор, който да разследва главния прокурор Бойко Борисов заяви, че това няма да забави промените, започнати от правителството.

“Докато той инициира аз съм се срещал с  зам.-шефа на Венецианската комисия. Аз съм инициаторът и извършителят да дойдат експертите на Венецианската комисия, да изготвят докладите,  да направят препоръките”, подчерта лидерът на управляващата партия.

Борисов взе участие в събитие по случай 30-годишнината от създаването на СДС.

“Това е нашата партия и когато бяхме малки и не мислехме, че ще се занимаваме с политика, СДС беше нашата партия. Как такава партия се докара да не е водеща политическа сила,?Добре че направихме ГЕРБ, за 10-12 г, за да удържим позициите. Люспа по люспа с агенти и червени провокатори загубихме президентски и няколко парламентарни избори. Същата мимикрия е пак със своите заявки. Пак така си направиха президент, именно с люспите, които уж се казват демократи. Кое е демократичното при БСП и Манолова”, отбеляза премиерът в словото си.

По думите му неговата партия му е удържала и бетонирала направеното от СДС. “Нима не си спомняте опашките за детски храни при управлението на БСП?… Хубаво е, че сега сме заедно, мощни сме заедно. Абсурдно е комунист да говори от името на народа, защото именно от името на народа комунистите са създали Народния съд”, добави той.

Накрая Борисов посочи, че е време за равносметка и за ГЕРБ, и за СДС – двете партии трябвало да внимават, тъй като левицата правела “национални катастрофи” и после “излиза все едно нищо не е станало”.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар