Мутрата явно има нужда от душевна помощ и евентуално наместване на реалността

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

ГМР явно има нужда от душевна помощ и евентуално наместване на реалността.

След 13 години във властта връзката с планетата-майка очевадно се е скъсала и човечецът има нужда от помощ от приятел, розови хапченца и тапицирана стая. Или трудова терапия в ЦСЗ.

От брифинга му отново разбрахме, че е най-великият, незаменимият, а всички, които не го харесваме, сме тулупи, безделници и всякаква сволоч, която не вижда потенциала му. Срещу него били мутри, които си общували с ДПС и т.н. В друга държава още на брифинга здравните специалисти щяха да го приберат да го лекуват, ама тук му слушаме простотиите.

Истината, която всички трябва да разберат е, че ерата „Борисов“ свърши. Както беше ерата „СДС“, „НДСВ“ и т.н. Оттекоха в канализацията на историята. Това е безспорното. Въпросът е оттук накъде. Защото не искам по стар български обичай след десет години ГМР да си говори с теменужките и отново да се бърка в политиката и да си харчи заграбеното от народа. Не искам мутрите да се измъкнат безнаказано и без да върнат заграбеното. Искам ВЪЗМЕЗДИЕ!

Не казвам, че новите ми харесват. За съжаление промените трудно стават за един ден. И тях ще ги наблюдаваме и ще се надяваме да вземат най-доброто решение, а именно: нови избори, подготвени от служебен кабинет, в които вече да се отчетат реалните гласове на хората. И тогава да започнем отначало…..

Но важното е, че вече можем да вдигнем глава и да престанем да се страхуваме /е, тези които са се страхували, де/. И да осъзнаем, че никой и нищо не е вечно и всесилно на този свят! И рано или късно, всеки ще си получи заслуженото!

Елена Гунчева

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар