Мутра с “Порше” застраши живота на десетки на магистрала “Тракия” – вижте бойковисти как се гаврят с народа (ВИДЕО)

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Бял джип “Порше Кайен” с бургаска регистрация застраши участници в движението, след като засече и буквално спря в лявата скоростна лента на автомагистрала “Тракия”.

Това показва запис от видеорегистратор, направен от потърпевшия шофьор, пише “Труд”.
Инцидентът е станал на 14 януари 2020 г., около 10:35 сутринта в района на Вакарел при мъгла и хлъзгав път.
“Изпреварвах с около 100 км/ч камион с ремарке, който беше в средната лента.

Зад мен присветваше с фарове и караше на 30 см от бронята ми белият джип, разказа авторът на клипа. Приключих с изпреварването, но не успях да се върна в средната лента, защото джипът ми мина отдясно и ме изпревари.
Когато застана пред мен, натисна спирачките и спря.

Не рязко, спря постепенно, но до пълен покой и двамата останахме в най-лявата лента няколко секунди. Пуснах аварийните и добре, че никой не се заби в нас при тази мъгла”, разказа гражданинът.
Когато се прибрал в София, той веднага свалил клипа от видеорегистратора и го пратил в КАТ. Написал трите си имена, адреса и телефона си и че е готов да свидетелства срещу хулигана, когото е заснел.
“Никой не ме потърси повече от 3 седмици, затова го изпратих втори път. Нямам представа дали този шофьор е намерен и дали ще бъде глобен, въпреки че номерът му се вижда ясно – А 3998 НА”, каза още потърпевшият.
На видеорегистратора се вижда неговата скорост, както и координатите на мястото, където снима с точност до 30 метра. “Купих си видеорегистратор преди 2 години за 260 паунда от Англия. Развали се, но аз бях доволен от него и си купих същия, но вече за 90 паунда – цените бяха паднали 3 пъти. Снимал съм и други ситуации, но тази беше най-опасната”, добави авторът на клипа.
От КАТ могат да издират и накажат нарушителя за опасно шофиране, но и нещо повече – могат да изпратят материалите на прокуратурата, която да прецени дали извършителят не трябва да носи и наказателна отговорност за пътно хулиганство.
По-късно стана ясно, че шофьорът вече е установен. Водачът на “Порше”-то, който е от Бургас, е санкциониран за неправилно изпреварване и неправилно спиране, от които е създадена непосредствена опасност за другите участници в движението. Всяко от двете му нарушения се наказва с глоба до 150 лв., но точният размер на санкцията ще бъде определен до месец.
Вие обаче споделяйте тази статия, за да видят всички номера на тази нагла мутра. И не само да получи обществено порицание, или някоя кирка в колата, но и да разбере, че бойковизмът не е вечен, и скоро за такива като него ще има възмездие…

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар