Мутренските времена у нас не са си отивали

Мутри
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Мутренските времена у нас не са си отивали. това каза адвокатът Людмил Рангелов в коментар на убийствата от края на миналата година и началото на тази.

Вчера пред офиса му в столичния квартал “Манастирски ливади” бе разстрелян Петър Христов, който е собственик на една от най-големите млекопреработвателни фирми у нас. Преди дни пък бе извършено жестоко шесторно убийство в Нови Искър, след което, според МВР, издирваният нападател се е самоубил.

Пред “България он Ер” адвокат Рангелов свърза събитията от последните дни с отвличането на сина на бизнесмена Тони Златков – Адриан, както и стрелбата срещу един от шефовете в НАП Иво Стаменов, като по думите му тези случаи показват, че мутренските времена не са си отивали.

Убийството на Петър Христов ще бъде изключително трудно за разкриване. Очевидно е поръчково и извършителят е доста квалифициран, убеден е Людмил Рангелов.

“Ако добросъвестно е искал да помогне на властите по делото “Наглите” и е достигнал до информация, по-скоро е действал като гражданин, а не като бизнесмен. Бил е в комфорт с околните, свободен, самоуверен, с много интензивни контакти, движил се е без охрана. Всичко това говори, че не е имал притеснения”, каза още юристът.

източник: dnes.dir.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар