Мутриландия: Пребиха кандидат за кмет опонент на ГЕРБ

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
За нанесен му побой след края на изборния ден съобщи единият от кандидатите за кмет на община Брегово. Илиян Бърсанов твърди, че той и хора, ангажирани в изборната му кампания, са били нападнати от привърженици на опонента му.
Според него, причината е в слабите изборни резултати в тази избирателна секция на другия кандидат: “Искаха да линчуват един председател на секционна комисия, че не са доволни от резултатите, които са получили… Организирана група, група роми- поне 30 човека… Нападнаха ни, бяхме към десетина човека.
Трима-четирима бяха повалени на земята, удряни… Но това са похвати отпреди два века… Те тук никога не са губили избори и сега, понеже ще има балотаж, за първи път от 70 години, малко им е некомфортно и…бяха пияни повечето от тях…” Инцидентът е станал след края на изборния ден вчера.
Няма сериозно пострадали. Уведомена е полицията. На хората от избирателната секция е осигурена охрана до предаване на изборните книжа в Общинската избирателна комисия. Днес в Брегово са разпитвани свидетели на инцидента.
От полицията съобщиха за Радио Видин, че се извършва проверка и материалите по нея ще бъдат докладвани на прокуратурата.
източник: https://bulbulgnewsbgg.blogspot.com/2019/10/blog-post_164.html

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар