Мутрите ни точат нова брадва: Обявяват извънредно положение, отлагат изборите и Бойко Борисов продължава да е премиер

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Повод за коментара му е предизвестеният провал на Дани Кириловата нова Конституция. И цитира: Когато едно нещо е започнало като порнография, то приключва като порнография.

 

Редовните избори са в края на март 2021 г. Време по принцип грипозно с всякакви сезонни вируси. Коронавирусът едва ли ще бъде изместен от тях.

С раздуване на страховити статистики

– нещо, което управляващата пасмина го умее, обявяват за втори път извънредно положение, ограждат пак с КППТ-а големите градове и играта им заспива. Мутрите ще продължат да управляват България, разбирайте да я оглозгват до кости в своя лична изгода неизвестно още колко време след изтичането на мандата им.

pl

Професор Киров

Цялото това упражнение с Конституцията на управляващата шайка беше Бойко Борисов и армията му от крадци, както и главният прокурор Иван Гешев, да задържат властта. Това вече и децата го разбраха.

И да продължат да си крадат на воля

– главният прокурор ги пази. Мислите ли, че лицето Бойко Борисов щеше да си подаде оставката, както обеща публично, при евентуално приемане на проекта за Конституция? Чудо щеше да е, ако го беше направил. За него не е никакъв проблем на ден да си завърта мнението на 180 градуса по няколко пъти. Пък и депутатите му гласуват само след като са инструктирани лично от вожда.

Като се има пред вид нивото на сегашния парламент, наистина е необходимо да се свика Велико народно събрание, смята професор Киров.

Управляващите лицемерно се чудят

защо протестиращите скочиха срещу идеята този парламент да свика Велико народно събрание, след като това бе едно от исканията им. При това знаят отговора – преобладаващата част от българските граждани искат такова събрание, но не искат дневният му ред да се диктува от мутри, не искат мутри да пишат Конституцията.

Всички видяхме как безконтролната власт на главния прокурор в проекта им си остана недокосната. А това означава, че обществото не може да разчита на справедливост, нуждата от която е крещяща. И заради която през лятото избухнаха многохилядните протести.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар