С препарат за басейни къпят колите на границата с Турция

Мутри с пищови и значки от БАБХ вилнеят на „Капитан Андреево“

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Тази сутрин фирма “Евролаб 2011” бе допусната до товаро-разтоварната дейност на „Капитан Андреево“ след две съдебни решения на Върховния административен съд. Хубаво, обаче пратениците на БАБХ са бойкотирали изпълнението на съдебното решение и се е наложило се да се намеси полицията, която да действа според законовите разпоредби. 

На един от представителите на агенцията там – Николай Едрев, брат на TV звездата Андрей Едрев (двамата – на основната снимка), бил написан предупредителен протокол за отправени заплахи и закани. Той пък след това е наредил устно да бъде спрян трафикът между двете държави на товарни автомобили в нарушение на закона.

Въпросният Едрев минава за дясна ръка на Константин Бачийски от ПП и се представя като служител на БАБХ. Въпреки че не разполага с никакво образование в сферата на храните, той раздава правосъдие на граничния пункт.

„Няма съд, аз решавам какво ще става тук”, заявявал въоръженият Николай Едрев, който в момента е служител на БАБХ, но отказвал да се съобрази с решението на Върховния административен съд, с което действията на й по границата бяха обявени за незаконни.

Едрев е бил назначен и пратен наскоро да контролира от името на държавата изследванията на влизащите храни. Той обаче е криминално проявен – преди 8 години след побой пред бургаския бар „Хавай“ Едрев гръмна в гърдите с пистолет „Глок“ свой съгражданин, който за щастие отърва кожата.

Оказва се, че извършени преди две-три години промени са позволили на БАБХ да пращат на “Капитан Андреево” и другите гранични пунктове служители, без да е необходимо МВР да извършва проверка за тяхното криминално минало. Така на практика вътрешното ведомство не получава информация за хората, които се изпращат в зони със специфичен контрол и са обект на националната сигурност.

Освен Едрев, в момента на „Капитана“ има трима служители с криминални досиета за тежки престъпления като наркотици, рекет и изнудване, които разпореждат с контрола на храните, твърдят източници от границата.

Коментари

Коментараloading...
There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар