Мутро, със сопи ли чакаш да те изгонят?

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Онуй беше овикано във Варна. „Оставка“, „Какво става с тръбата?“, огласиха посещението му в храма „Св. Прокопий Варненски“, а Онуй се шмугна като гол охлюв през вратата и дори не погледна хората.

Естествено, пак медиите и хората не бяха уведомени, че ще сполети морската ни столица. Онуй се изживява като нелегален, появява се по баирчета и махалички, като не му стиска да отиде при хората в големите градове и да ги пита защо му искат оставката. Колко по-простичко е да отиде в родопска махала и да се прави на велик и на мачо, за да си начеше егото.

Вече не е комфортно да се появява публично. А ако извести предварително за посещението си, може и не няколко човека, а хиляди да го чакат, за да си кажат мнението за него. И докога смята да я кара така. Дори верните му журналисти се изтървават и преди няколко месеца една журналистка го нарече „шиба@@@к!“ в ефир.

На хората вече им писна. Дори само и да му гледат наглата муцуна. Затова и април гербоидите трябва да се страхуват. Защото една подмяна на вота няма отново да им осигури властта, а ще ги помете. Страшен е народният гняв, когато хората вече няма какво да губят! С какво искате да ви изгонят? Със сопи ли?
https://www.moreto.net/novini.php?n=434542&fbclid=IwAR0TaJCItCPDeCzuVr0ChM4aHrr7R7ppZqLaiIauWyrz4dZSJEHsKitBkaY

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар