Мъжът, изкъртил “перките” на Графа: Някой нещо трябва да направи, за да се събуди заспалото българско общество

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

“Това беше моята гражданска позиция. Аз твърдо исках да заявя, че някой нещо трябва да направи, за да събуди това заспало българско общество”. Това заяви в предаването пред Нова телевизия Александър Рогачев – мъжът, който изкърти преди два дни “перките” на столичната улица “Граф Игнатиев”.
След случая Рогачев беше задържан цели 24 часа в полицейски арест. В сряда от прокуратурата обявиха, че се води досъдебно производство за повреждане на чуждо имущество. Към момента не му е повдигнато обвинение, а на 4 септември трябва да се яви в Първо РПУ.

Мъжът стопанисва търговси обект в района на “Графа”. Той обясни деянието си така: “Видях, че жена ми лежи, потънала в кръв. Брадичката й беше разцепена. Имаше рани по ръцете и колената й. Внесох я на ръце в магазина. Помолих комшията за един „кози крак”, защото тези неща са трудни за пренасяне и ги избутах на трамвайната линия абсолютно умишлено”.

По думите му действията са предизвикали разнопосочни реакции. “Половината хора ми ръкопляскаха, а другата половина ме обвиняваха във всички земни грехове. Разбирам, че може би съм постъпил неправилно”, обясни Рогачев.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар