Мъжът на Силва Зурлева е открил тялото и! МВР не му дават да говори с никой

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Мистериите около смъртта на Силва Зурлева стават все повече, според разследващи мъжът и е открил безжизненото и тяло на двора до стълбите рано тази сутрин.

Но вече над 12 часа го държат затворен вътре в къщата и не му дават да говори с никой. Версиите които МЯР пускат за медиите са от странна по странна, сутринта твърдяха, че се е подхлъзнала на стълбата, която била външна, след това започнаха да твърдят, че Зурлева е получила инфаркт и той е причината да падне по стълбата.

В последствие се оказва, че дълго годишната директорка на Нова Телевизия е и със счупен врат, което е и причината за кончината и. Приятели на семейството искат да изкажат съболезнования на мъжът и, но от МВР не му дават да говори с никой твърдят хора във Фейсбук.

И все повече започва да се коментира, че МВР крият нещо, защото още сутринта първата новина и версия за медиите от страна на МВР беше, че една жена е починала в последствие на битов инцидент в село Ковачевица, после обаче се разбра, че жената е Силва Зурлева.

Все още от МВР  пък не дават обяснения, защо в началото не са подали и тази информация за медиите, а всичко е станало ясно едва, когато журналисти са пристигнали в селото и съседи на Зурлева всъщност са им казали, коя е починалата.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар