Кон

Мъж нахлу с кон в дискотека в Смолян и стана бой

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Мъж влезе с кон в дискотека в Смолян.

Ездачът, Живко Ризов, успява да влезе в предверието на заведението, но след това е спрян от охраната. Следва спор дали габаритът на коня и ездачът позволяват да преминат през вратата.

От записа е видно, че Ризов пада от коня при опит да се разправя с персонала на заведението. След като стопанинът пада върху плочките, конят побягва към пешеходната улица.

„Бях на сватба с коня през деня. Пийнал си бях. Реших да се пошегувам и да развеселя хората като вляза с него в дискотеката. Конят е кротък, яздитен и добре обучен. Не съм искал да нараня някого. В дискотеката имаше мои приятели и исках да ме видят. Просто се шегувах. На място дойде полиция.

Дори ги попитах къде да вържа коня на безопасно място. Не знам какви ще са последствията от страна на органите на реда. След това влязох в дискотеката и се видях с приятелите се прибрах с коня до вкъщи.

Копитата на коня са понапукали плочки в преддверието. Помолих хората от дискотеката да ме потърсят, за да ги ремонтирам“, разказа пред „24 часа“ Живко Ризов.

Той е собственик на конна база, разположена в близост до еко пътеката „Каньона на водопадите“.

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiran



Коментари

Коментара






loading...







There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар