Мъж си легна с красавица, но като я видя на сутринта без грим, избяга с 200!

Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Животът на едно обикновено момиче, англичанката София , се променил коренно в трудните години на юношеството. Страхувала се да се погледне в огледалото, тъй като там виждала ужасната си кожа … Накрая това ѝ създало проблеми и в интимния живот.

 

Посещенията на младата дама при лекарите завършили тъжно – била диагностицирана с псориазис . Оттогава София претърпяла много изпитания, често не успявала да сдържи сълзите си…

Както знаем, децата могат да бъдат много жестоки един към друг, така че София трябвало да преживее наистина болезнени неща. Имало дни, в които дори не искала да излиза от вкъщи, а училището било истински ад за нея …

 

Никой не искал да я доближи, момичетата от класа странели от нея.

След училище София бягала директно у дома – това било единственото й убежище. И без това нещастният й живот се съчетавал с болезнени усещания по лицето и непоносим сърбеж. 

След като завършила училище, младата дама дори не помислила да продължи да учи, а си намерила работа на бензиностанция. За да избегне студения, недружелюбен поглед на околните, тя скривала следите от болестта си под дебел слой грим. По този начин тя се чувствала по-уверена.

кожа с псориазис

Един ден, докато София била на работа, погледът ѝ попаднал на един мъж. Очевидно било, че червенокоската му харесва. Те разговаряли дълго и в крайна сметка си разменили телефоните.

След няколко романтични срещи на лунна светлина мъжът и София решили, че е време да прекарат нощта заедно в апартамента на младежа. Първо двамата отишли на кино, а после се върнали в дома на момчето.

Едва след като младежът заспал, София старателно почистила целия впечатляващ слой грим. Тя не смятала, че някой, който я харесва искрено, ще се изплаши от външния й вид.

Оказало се обаче, че за мъжа външният вид е всичко. Виждайки как наистина изглежда кожата на лицето на София, той не могъл да скрие разочарованието си. Той измърморил под нос „Ще ти се обадя“ и през глава излязал от вкъщи. На София не ѝ оставало нищо друго, освен да се прибере у дома. Момичето никога повече не видяло младежа.

тежък грим

Много жени биха се депресирали след преживяното, но не и София. Тя решила да се приеме такава, каквато е. Научила се да обича себе си.

Да, болестта очевидно не я разкрасявала, но София не можела да избягва хората цял живот и да се крие от всички под грима си.

София създала своя собствена страница в социалните мрежи, където смело публикувала своите естествени снимки. Получила подкрепата на напълно непознати, което й дало повече самочувствие.

Сега момичето дори излиза на разходка без грим. Тя не вярва, че всички хора ще се откажат от нея заради болестта. София е уверена, че най-накрая ще срещне някой, който ще я обича от цялото си сърце.

скриване несъвършенства с грим

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар