Мъж уби четирима и рани трима в Денвър и околностите му

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Въоръжен мъж застреля четирима души и рани трима, в това число и полицай в американския град Денвър и околностите му, предадоха световните агенции.

Полицията застреля нападателя. Мотивите за атаките му, извършени на няколко места в града, се изясняват.

Общо четири са били местата, на които е имало стрелба. Нападателят първо застрелял две възрастни жени и ранил възрастен мъж близо до центъра на града около 17 часа местно време, а после избягал с кола.

След това открил стрелба в квартал на града, където бил убит възрастен мъж. На трето място в града се е чула стрелба, но там никой не е пострадал, обясни шефът на денвърската полиция Пол Пазен.

Последвало преследване между нападателя и полицията, по време на което въоръженият мъж успял да се изплъзне и да се добере до Лейкуд малко преди 18 часа, в района на Денвър, където убил още един човек в търговски обект.

После имало ново преследване на нападателя и полицията. Накрая въоръженият мъж зарязал колата си и влязъл в хотел, където ранил служител. На мястото веднага пристигнали полицаи. Завързала се престрелка, при която един от полицаите бил ранен, а нападателят убит.

Източник: dir.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар