Нагла герберка с 3 000 лева заплата агитира мизерстващи баби да гласуват за ГЕРБ

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Тънещата в охота областна управителка на Враца Малина Николова изуми жителите на село Нефела с неадекватно поведение. Добре облечена и съответно охранена заради солидната заплата, която получава благодарение партията на силните, госпожата тежко пристъпи в родното си село, за да проведе предизборна среща.
Възрастните баби и дядовци обаче гледаха наконтената дама и дори не се вслушваха в предизборните й агитации, че ако гласуват за ГЕРБ, ще живеят по-добре. По принцип на всички е ясно, че ако гласуват за ГЕРБ, тя лично ще продължава да живее добре.
Е как да го направят, като тънат в мизерия заради това, че именно правителството на ГЕРБ непрестанно увеличава пенсионната възраст, а за годините на неуморен труд получават скромните около 200 лева пенсия?
Хората, които ежедневно се чудят как да свързват двата края недоумяваха как е възможно олигархията да живее така далеч от реалността и да има наглостта да омайва хората, когато наближат избори. Та, припомниха си и този път жителите на с. Нефела народната мъдрост, че „сит на гладен не вярва.“

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар