Нагла герберка с 3 000 лева заплата агитира мизерстващи баби да гласуват за ГЕРБ

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Тънещата в охота областна управителка на Враца Малина Николова изуми жителите на село Нефела с неадекватно поведение. Добре облечена и съответно охранена заради солидната заплата, която получава благодарение партията на силните, госпожата тежко пристъпи в родното си село, за да проведе предизборна среща.
Възрастните баби и дядовци обаче гледаха наконтената дама и дори не се вслушваха в предизборните й агитации, че ако гласуват за ГЕРБ, ще живеят по-добре. По принцип на всички е ясно, че ако гласуват за ГЕРБ, тя лично ще продължава да живее добре.
Е как да го направят, като тънат в мизерия заради това, че именно правителството на ГЕРБ непрестанно увеличава пенсионната възраст, а за годините на неуморен труд получават скромните около 200 лева пенсия?
Хората, които ежедневно се чудят как да свързват двата края недоумяваха как е възможно олигархията да живее така далеч от реалността и да има наглостта да омайва хората, когато наближат избори. Та, припомниха си и този път жителите на с. Нефела народната мъдрост, че „сит на гладен не вярва.“

Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар