Нагла герберщина! Кандидат за кмет в Пловдив води кампания в болничен

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Стоян Алексиев кандидат за кмет на Район Северен в Пловдив, според добре осведомен източник, води своята кампания по време на болничен. Стоян Алексиев е настоящият директор на най-скандалното общинско предприятие „Паркови и градини“.

Това предприятие за двата мандата на ГЕРБ с Иван Тотев, като кмет изсече стотици дървета в Пловдив,под претекст, че са опасни и болни.

Като директор на „Паркови и градини“, Стоян Алексиев е раздул щата, така че в това предприятие работят най много хора ,при ниски заплати,но винаги получаващи финансови премии по време на избори и то най вече по време на местните избори.

В своят личен предизборен вестник Стоян Алексиев , казва че е пето поколение жител на квартал Кършияка, днес район Северен,но никой не помни това да отговаря на истината.

В добре подбраната му визитка ,няма данни,къде е роден,а само кога е роден. Управлението на ГЕРБ в район Северен след два мандата на Ральо Ралев завърши с ареста и съдебно преследване на кмета от ГЕРБ в този район. Район Северен е района с най зле поддържани паркове и междублокови градини.

Години наред Общинското предприятие Паркови и градини не поддържаше нарочно и държеше в заблуда за статута му ,дори приватизирания общински парк до хотел Санкт Петербург.

Единственото озеленяване в район Северен е по булевард България и то около хотел Санкт Петербург, между двете ленти от стандартните розови храсти.

Скандални и опасни за движението са залесените с високи храсти две колела с кръгови движения до панаира, тези храсти са предпоставка ,за чести пътно-транспортни произшествия около тях.

В район Северен да едни от най големите сметища ,покрай разрастващите се незаконни постройки в малцинствени гета на Шекер махала до КАТ и Арман махала, около малкия Гигант и бившия текстилен техникум.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар