Асен Василев САЩ

Наглеци! ПП настоява Асен Измамата да е кандидат-премиер

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

В разговорите се обсъждат различни варианти, но Националният съвет на партията подкрепя Асен Василев за премиер. Това каза в ефира на Би Ти Ви Радослав Рибарски от „Продължаваме промяната“ по повод очакваната номинация по време на преговорите за сформиране на ново правителство в рамките на третия мандат, който отиде в БСП.

По думите му ПП ще работи за съставянето на ново правителство, но при условие, че политиките им ще бъдат подкрепени. „Ние залагаме на политиките, които бяха разписани още при първия мандат. Те трябва да получат подкрепа“, заяви депутатът от ПП.

Относно договора с „Газпром“ за доставки на газ, на който БСП много държи, Рибарски каза: „Договорът с тях все още е действащ, доставките са прекъснати обаче заради едностранно неспазване на договора“.

Той уточни, че към момента единственият ни дългосрочен договор за доставки на газ е този с Азербайджан. Всички възможности ще бъдат отчетени, но „Газпром“ се оказа ненадежден доставчик и това трябва да се взима предвид, смята Рибарски.

Коментари

Коментараloading...
There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар