Наглецът АлЙо или г-н 10% нагло обижсда протестиращите: Вие сте простаци и лумпени

България, Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

СДС ще търси обединение на идеологическа основа с партиите, членове на ЕНП, като вече се водят разговори с ГЕРБ за обединение на предстоящите избори.

Това стана ясно след Националния съвет на СДС, който се проведе в Русе, съобщава БНР.

Четири са основните точки, по които СДС ще търси партньори на предстоящите редовни избори. Това са членството на страната ни в НАТО и Европейския съюз и приемане на еврото, продължаване на европейската и атлантическа интеграция, увеличаване на доходите на гражданите чрез ускорен икономически растеж и реформи в стратегическите сектори – здравеопазване, правосъдие и образование, обяви лидерът на СДС Румен Христов.

А по отношение на протестите евродепутатът Александър Йорданов каза:

„Няма такова нещо. Всичко е нормално в България! А че протестират 100-200 души, ами нека си протестират. Това е нормално. Нали ги видяхме снощи пред Българска национална телевизия. Абсолютни простаци бяха това, а не протестиращи. И трябва да се наричат нещата с истинските имена! Това са лумпени“.

Йорданов каза това по повод екшъна и преследването, когато протестиращи издебнаха Новаков от ГЕРБ, след предаването по БНТ „Панорама“.

Ал. Йо. направи анализ и на резолюцията на Европейския парламент като я обяви за „пасквил“ и обясни поведението на евродепутатите така.

„Мнението на политиците е винаги партийно определено. Политикът служи най-напред на своята партия, а не на държавата или на нещо друго. Да не се заблуждавате в това отношение. Той иначе защо влиза партии?“

Само между другото, да попитаме това не се ли отнася и за самия Ал. Йорданов?! Защото и той е член на партия?! Значи той откровено си признава, че не работи нито за държавата, нито за хората.

Тогава защо да го слушаме за каквото и да било?!

И после, то бива, бива човек да не е в час, но този мастит уж политик, би трябвало поне малко да мисли преди да започне да говори. Но къде ти това при Ал. Йо. Той е толкова уверен в своята непогрешимост, че ги дръсти едни, човек да се смае.

Не заради друго, а заради езика, с който обрисува своите опоненти. И точно този грозен език ни напомня за един друг мастит уж политик, когото големият Алеко Константинов описа в своите произведения. Бай Ганьо.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

One thought on “Наглецът АлЙо или г-н 10% нагло обижсда протестиращите: Вие сте простаци и лумпени

  • Taзи cмъpдяща cвиня, ако го срещна сам в тъмнa yличкa, ще му paзпоpя пъpдялникa от eбaнe и за довиждане ще му нaвpa един дебел чaтaл в нacpaния зaдник !!!!!!! Oтвpaтитeлнa гaдинa !!!!!!!

Вашият коментар