Наглецът Костадин Копейкин в бтв: Да, купих си луксозна къща, но парите са от кредит!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Поредната нагла лъжа в ефирът на БТВ беше изречена от политика, вечният кандидат кмет на Варна. След като почти месец отричаше, че си е купил къща в село Константиново Варна с парите от партийната субсидия, която уж дарява, тази сутрин наглеца заяви пред цяла България, че парите за къщата били от кредит?

Интересно, коя ли е тази банкова или не банкова институция, която е дала на един безработен по документи от януари – 2017 година политик кредит и то повече от 200 000 лева и как точно ще се връща от въпросният господин шовинист кредита.

С две деца и жена на заплата 650 лева в общинският музей на Варна, назначена там пак с протекциите на мъжа си вечният кандидат кмет на града, ни е много интересно как ще си връщат кредита?

Костя Копейкин вместо да е в ареста за подбудителство към вандализъм в центъра на София и то върху сграда на министерството на регионалното развитие му се дава ефир в БТВ. Цяла България да го гледа и слуша как той се молел на протестиращите да не нападат полицаите, докато самият той има поне 10 публикации от снощи в които се хвали какви смелчаци били той и хората му от хибридната му партия.

За незапознатите искаме да споделим, че така нареченият патриот Костадинов в момента е под закрилата на ДПС и целият цирк вчера го направи, за да се докаже лично на Ахмед Доган и Делян Пеевски, които в момента му дърпат конците и явно са си намерили в негово лице новият Волен Сидеров.

източник: https://bulbulgnewsbgg.blogspot.com/2020/01/blog-post_745.html

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар