Наглецът Семерджиев твърди, че момиче е шофирало джипа му при фаталното меле! Май не пазят кръвната му проба – България

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Софийският апелативен съд назначи проверка дали кръвната проба на Георги Семерджиев се пази. Целта е тя да бъде изследвана за наркотици, тъй като сегашните тестове не дават категорични резултати. Те показват, че мъжът е употребил метаамфетамин, но не могат да кажат кога.

Посочват, че възможният интервал е до 48 часа преди вземането на пробата. Така е възможно Семерджиев да се е дрогирал както преди, така и след катастрофата, при която уби две момичета. По закон пробата трябва да се пази една година. Тя е взета на 7 юли м.г., затова е възможно вече да е унищожена.

Дали още се съхранява, ще стане ясно през януари. Семерджиев е обвинен, че около 23.00 ч. на 5 юли 2022 г. в района на бул. “Черни връх” в София, по непредпазливост е причинил смъртта на 21-годишната Хариет и 26-годишната Христина.

Двете млади жени бяха пометени от джипа, управляван от 36-годишния мъж.

Едно от скандалните твърдения на наглеца Семерджиев е, че момиче, което той не познава, е управлявало джипа му по време на кървавото меле. Макар видеокадри да сочат точно, че той излиза от джипа, бяга през глава, губи едната си обувка и отива да моли за стълба полицайката Симона, която му дава и той се качва през прозореца в своята къща – всичко в опит да заблуди разследването и с лъжите си да обърка всички.

Източник: inews.bg


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар